ADANA / ÇUKUROVA - Recep Birsin Özen Ortaokulu

Mrt

14 yaşındaki Selin Naz ÖZCAN Antalya'da düzenlenen; "Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyat Oyunlarında Jimnastik Alanında Dünya Şampiyonu oldu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabülünün 103. yılını kutladık.

Mrt

Şubat ayı deneme sınavı 1. leri ödüllendirildi.

Şbt

Üçe üç basketbol takımımız.

Şbt

İlhami FINDIK : Bugün resmi olarak emeklilik nedeniyle aramızdan ayrılan Özvin LEBA ve Gül SAYDAM öğretmenlerimize devletimiz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Sağlık ve huzur dolu nice seneler diliyorum.

Şbt

Basketbol takımımız il genelinde turnuvalara katılaktadır. Desteklerinizi bekliyoruz.

Ock

I. Dönemde her sınıf düzeyinde 1. olanlar ve EBA 'yı en çok kullanan öğrenciler ödüllendirildi.

Ock

2023 Ekim ayında vefat eden okulumuz öğrencilerinden Mert Baran İŞİGÜZEL adına, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve abisi ile birlikte okulumuz bahçesine ağaç dikimi gerçekleştirdik. Öğrencimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.

Ara

6. Sınıf öğrencilerimize Okul Sağlığı Semineri verildi.

Ara

Doç. Dr. Canan Kuygun KARCI tarafından 12.12.2023 tarihinde toplantı salonunda velilerimize Ergen ve Davranışları konulu seminer düzenledi.

Ara

7. sınıf öğrencilerine okul rehber öğretmenleri tarafından Ergenlik Döneminde Değişim ve Kişisel Sınırlar konusunda seminer düzenlendi.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri okul gezisi kapsamında Adana Anadolu Lisesi gezimiz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası

Kas

Okulumuz Türkçe öğretmeni Okay SULAR'ın CAŞIT isimli roman kitabının söyleşi ve imza gününü gerçekleştirdik.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yılı  coşku ile kutlandı.